Llengües

A l’escola podem aprendre moltes llengües. Una de les competències més valorades actualment ja sigui socialment com en el mercat de treball és el coneixement de llengües e idiomes. És per això que a l’escola ensenyem: català, castellà, francès, anglès, àrab, alemany, etc.

També s'ensenya formació bàsica de llengües orals, en concret es fan cursos de català i castellà oral.

 

Parelles lingüístiques:

Persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el programa "Voluntariat per la Llengua"

 

Intercanvi lingüístic:

En aquesta activitat dues persones destinen una part del seu temps a conversar en dues llengües diferents per tal d'agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder parlar d’una manera natural la llengua que no dominem. Per exemple: una persona que habitualment parla en català i vol millorar la conversa en francès s'ajunta amb una persona que parla habitualment el francès i que alhora vol aprendre el català i destinen una part del temps a conversar en cada llengua.

Amb el suport de: