Setmana cultural

Un nou trimestre que acaba i una setmana cultural que comença. Aquest cop la setmana cultural anirà relacionada amb la salut. Parlarem de Neurociència amb investigadores de transtorns degeneratius, farem tallers de prevenció del càncer oral amb un odontòleg i veurem la importància de tenir bones relacions socials per a tenir una bona salut. Realitzarem dos videofòrums, un de la pel·lícula "Sicko", que parla del sistema sanitari dels Estats Units i un altre, sobre les necesitats educatives especials.

No només farem activitats a l'escola, també farem una bona passejada i Tai Chi al parc del Clot. Vindran del CAP del barri per parlar-nos de com els afecten les retallades en sanitat.

Dins de la setmana cultural ens hem reservat un espai molt especial pel 25è aniversari d'Heura, que inclourà una xerrada sobre la violència de gènere entre adolescents, una mica d'història d'Heura i per acabar, un pica pica.

Recordar també que el divendres 15 de juny farem la festa de final de curs a la rambleta del davant del centre cívic on hi haurà una mostra de les activitats realitzades en els diferents cursos de l'escola.