L'Associació Àgora de l'Escola d'Adults de La Verneda guanyem el Premi a la Qualitat i Trajectòria en programes educatius europeus 2017

"Són una excel·lent mostra de la promoció de l'aprenentatge al llarg de tota la vida"

A primera hora de la tarda de dilluns 18 de desembre, l'Associació Àgora vam rebre al Teatro Real de Madrid el Premi a la Qualitat i a la Trajectòria en programes educatius europeus per part del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE).

Mame Diarra Ndiaye, en representació de l'Associació Àgora va recollir el guardó de mans del Sr. Marcial Hellín, Secretari d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats; Vanessa Debiais-Sainton, Cap adjunta de la Unitat d'Educació Superior de la Comissió Europea; i de Pablo Martín, director del SEPIE.

En el lliurament del premi es va destacar la participació d'Àgora de manera ininterrompuda des de l'inici del programa Erasmus + amb actuacions dirigides al reforç de les competències bàsiques i la inclusió social de les persones adultes, a través de projectes d'educació financera, alfabetització digital o de diàleg intercultural: "fomenten la consciència de ciutadania europea i són una excel·lent mostra de la promoció de l'aprenentatge al llarg de tota la vida".

A més dels projectes Erasmus+ en què participem actualment (línia K204), l'Associació Àgora hem participat des de fa 20 anys en més de 30 projectes europeus pertanyents als programes Sòcrates (Grundtvig 1 i 2, Minerva), eLearning, Leonardo da Vinci, Europe for Citizens, Lifelong Learning, Daphne, 6è programa marc (priority IST/Technology Enhanced Learning) i 7è programa marc (Information and Communications Technologies Policy Support).

Els Reconeixements a la Qualitat 2017 que es va lliurar, van reconèixer a un total de 16 institucions i persones per la seva òptima gestió de projectes i trajectòria en programes educatius europeus en Educació Escolar, Formació Professional, Educació superior i Educació de Persones Adultes. El lliurament dels guardons s'ha dut a terme dins de l'Acte de cloenda del 30è aniversari del programa Erasmus+.

 

*Foto, d'esquerra a dreta: Pablo Martín, director del SEPIE, Sr. Marcial Hellín, Secretari d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats; Mame Diarra Ndiaye, participant de l'Escola d'Adults de La Verneda i Vanessa Debiais-Sainton, Cap adjunta de la Unitat d'Educació Superior de la Comissió Europea.